Karaat interieurtrends 2023

Dít zijn de woontrends van het jaar 2023! Sommige zullen cliché in de oren klinken, maar er zijn ook verrassende en vernieuwende trends. En laat Karaat deze nou net voor jou op een rijtje hebben staan.

Om te beginnen: we zullen een oase aan groene en natuurlijke tinten in ons interieur zien terugkomen. Dit voornamelijk door het gebruik van hout, planten, terracotta en natuursteen. Daarnaast hebben we dit jaar óók weer vernieuwende trendkleuren, meubeltrends en woonstijlen die je MOET weten!

  • Om te beginnen: Duurzaamheid! Het wordt ieder jaar belangrijker…

Handwerk, tweedehands of DIY; duurzaamheid is dit jaar nóg hotter dan de voorgaande jaren. Ga dus bijvoorbeeld voor een meubel op maat bij Karaat kasten en tafels. Het hout waarvan het meubel wordt gemaakt is een eerlijk natuurproduct dat alle verschijnselen kent die de natuur heeft meegegeven.

Bij Karaat kasten en tafels is elk stuk hout anders van structuur, nerf en kleur. Een handtekening van de natuur, hoe mooi is dat? Van FSC gekeurd hout, naar milieuvriendelijke lakken en afwerkingen tot aan het recyclen van de houtkrullen. Van A-Z een eerlijk product bij Karaat kasten en tafels.

  • En wat vind je van deze: Geverfde plafonds!

Wie niet waagt….. Wie niet wint! En voor een hip interieur moet je een beetje lef hebben. Speel met kleur en probeer het zéker eens op het plafond. Wie houdt er wel van een risico? Deze woontrend kan nog wel eens enorm verrassend en sfeervol uitpakken!

  • Zoals we in het begin van de blog al vertelde: Natuur…..

Waarom de natuur buiten laten als je het ook naar binnen kunt halen? Ga dus lekker naar een tuincentrum of bloemist in de buurt en zet die extreem grote plant in je woonkamer! Of maak gebruik van natuurlijke kleuren zoals bruin en groen. We-Love-IT!

  • Van drukte door naar rust: Minimalisme

Geen verrassende trend, maar wel nog steeds een echte hype! Deze Japandi minimalistische stijl blijft ook dit jaar een dikke trend. Naast de gekleurde plafonds, kom je met jouw interieur ook goed weg met aardetinten.

Bij Karaat kasten en tafels hebben we enorm veel keuze uit materialen en kleuren. Kies je voor minimalisme? Of kies je voor een drukker interieur? We kunnen het allemaal realiseren, want maatwerk is wat wij het liefst doen.

  • En de laatste trend…. Statement meubels!

Dit jaar kiezen we bewust en denken we extra na over wat we in ons huis willen zetten. Daarnaast mag je dit jaar jouw meubel écht laten opvallen, kies dus voor een statement meubel. Een gekleurde bank, een stoel die nét iets anders is dan normaal of kies voor een organische tafelblad!

Met een meubel op maat van Karaat kasten en tafels kun jij buiten de lijntjes tekenen en zetten we samen een écht statement meubel voor je neer. Deze trend is stiekem wel onze favoriet…

Scroll naar boven